STS-Butiken i Halmstad – med kunden i fokus

1987 startade Stig Andersson STS-butiken, Skog & Trädgårds Service, i Halmstad. År 2002 övertog Anders Wennerholm företaget, som idag har sex anställda. STS-butiken har byggt upp en bred kundkrets inom kommun och landsting, försvar, kyrkor, fastighetsförvaltning, lantbrukare och privatpersoner. Vi håller en hög servicegrad genom att välja ut produkter med hög kvalitet och har ett stort reservdelslager med full serviceverkstad för reparationer av de flesta trädgårdsmaskiner och skogsredskap.

Vi har skog- och trädgårdsprodukter från de bästa leverantörerna. Vår mycket kunniga och serviceinriktade personal fortbildas hela tiden och är ständigt öppna för nya spännande produkter. Miljöarbete och hänsyn till miljön har en framträdande roll i vår affärsinriktning och marknadsföring. Vi säljer bland annat miljöbränsle till alla maskiner och källsorterar så mycket som går i vår egen verksamhet.

 

STS-Butikens bildgalleri

Vi som jobbar i STS-Butiken

 

Anders på STS-Butiken i Halmstad

Anders Wennerholm

VD/Säljare
stsbutiken.anders@gmail.com
035-108573

Anders hittar du oftast i butiken som säljare men är inte rädd att stå vissa timmar i verkstaden om det behövs. Som vd är hans ansvar att leda företaget framåt och se till så allt fungerar. Och framåt har det gått! Nu är vi i nya fina lokaler.


 

Nicklas på STS-Butiken i Halmstad

Nicklas Abrahamsson

Servicetekniker/Säljare
stsbutiken.nicklas@gmail.com
035-108573

Nicklas tar stort ansvar för verkstaden. Han ser till att allt fungerar och att personalen hålls uppdaterad med info samt går på kurser. I största del står han och skruvar i verkstaden men under sommaren kan han även stå i butiken.


 

Lukas på STS-Butiken i Halmstad

Lukas Fjellström

Servicetekniker/Säljare
stsbutiken.lukas@gmail.com
035-108573

Lukas finner ni oftast ute i verkstaden men är även ute i butiken stundtals och säljer. Lukas har ett brinnande intresse för skruvandet och håller sig alltid uppdaterad om maskinerna. Han ser problem som utmaningar och inte som hinder!


 

Andreas på STS-Butiken i Halmstad

Andreas

Servicetekniker/Säljare
stsbutiken.andreas@gmail.com
035-108573

Andreas skruvar mest med handhållet och cyklar. Han har bakgrund från montering av lastbil sen tidigare. Han är en skicklig problemlösare.


 

Linus på STS-Butiken i Halmstad

Linus

Servicetekniker/Säljare
stsbutiken.linus@gmail.com
035-108573

Linus är nu vår senaste servicetekniker/säljare.
Han är skicklig med motorer med stor erfarenhet inom moped- och atv-branschen.
Linus är yngst på verkstan med stor potential.


 

Renata på STS-Butiken i Halmstad

Renata Wennerholm

Administration/Webbhandel
stsbutiken.renata@gmail.com
Tel: 035-108573

Renata finner ni oftast på kontoret. Det är hon som håller i den administrativa delen av verksamheten och har hand om vår nya webbshop. Glöm inte att kika in i den! Renata har även det viktiga ansvaret för HR-frågor, dvs. att se till att personalen trivs på arbetet.