Kolla in dessa tre skönheter som äntligen landat i vår butik!

Komfort, design och omtanke för miljön är det som gör dessa elmopeder så otroligt populära!

YADEA Z3 EL Svart EURO4 45km/h

en sportiga sportscootern som är kvick och lätthanterlig. Tystgående och stark motor med 2st effektlägen och 12” hjul. LED-belysning. Skivbroms fram och bak. Dubbla bakre stötdämpare. Stor snygg och informativ digital LED-display. Up-side down gaffel. Pulverlackad ram. Plats för lås under sadeln. Elsystemet är konstruerat och tillverkat för våra nordiska klimat med regn, salt och kyla. USB-uttag för laddning av t.ex. smartphone. Panasonic Lithium battericeller. Smart laddare med talk-back funktion.

Pris 26.990:- inkl. ett godkänt lås

TWS-3-300_YADEA Z3 EL Svart EURO4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YADEA S-LIKE SVART & VIT

Stilren design med en stor snygg informativ LCD-display. Tystgående och stark motor med 2st effektlägen. Dubbla 48-volts batterier. LED-belysning. 12” hjul. Skivbroms fram, trumma bak. Dubbla bakre stötdämpare. Pulverlackad ram. USB-uttag för laddning av t.ex. smartphone. Panasonic lithium battericeller. Smart laddare med talk-back funktion. Value for money helt enkelt!

Gillar du bäst svart eller vit?

Pris: 23.990:- inkl. ett godkänt lås

 

TWS-3-200_YADEA S-LIKE EL Svart EURO4

TWS-3-201_YADEA S-LIKE EL Vit EURO4