STS-Butiken i Halmstad – med kunden i fokus

1987 startade Stig Andersson STS-butiken, Skog & Trädgårds Service, i Halmstad. År 2002 övertog Anders Wennerholm företaget.  STS-butiken har byggt upp en bred kundkrets inom kommun och landsting, försvar, kyrkor, fastighetsförvaltning, lantbrukare och privatpersoner. Vi håller en hög servicegrad genom att välja ut produkter med hög kvalitet och har ett stort reservdelslager med full serviceverkstad för reparationer av de flesta trädgårdsmaskiner och skogsredskap.

Vi har skog- och trädgårdsprodukter från de bästa leverantörerna. Vår mycket kunniga och serviceinriktade personal fortbildas hela tiden och är ständigt öppna för nya spännande produkter. Miljöarbete och hänsyn till miljön har en framträdande roll i vår affärsinriktning och marknadsföring. Vi säljer bland annat miljöbränsle till alla maskiner och källsorterar så mycket som går i vår egen verksamhet.

 

STS-Butikens bildgalleri

Vi som jobbar i STS-Butiken

 

Anders på STS-Butiken i Halmstad

Anders Wennerholm

VD/Säljare
stsbutiken.anders@gmail.com
035-108573

Anders hittar du oftast i butiken som säljare men är inte rädd att stå vissa timmar i verkstaden om det behövs. Som vd är hans ansvar att leda företaget framåt och se till så allt fungerar. Och framåt har det gått! Nu är vi i nya fina lokaler.


 

Linn på STSButiken

 

Linn

Butikssäljare
stsbutiken.linn@gmail.com
035-108573

Linn jobbar i butiken och hjälper kunderna med deras frågor och önskemål.


 

Nicklas på STS-Butiken i Halmstad

Nicklas Abrahamsson

Servicetekniker/Säljare
stsbutiken.nicklas@gmail.com
035-108573

Nicklas tar stort ansvar för verkstaden. Han ser till att allt fungerar och att personalen hålls uppdaterad med info samt går på kurser. I största del står han och skruvar i verkstaden men under sommaren kan han även stå i butiken.


 

Jens på STSButiken

Jens

Servicetekniker
stsbutiken.jens@gmail.com
035-108573

Jens och de andra killarna på verkstan har stort intresse av motorer och att mecka med sina bilar och mopeder


 

Söker du nya utmaningar?

Är du en superduktig servicetekniker / säljare? 

Skicka ditt personliga brev samt CV till oss: stsbutiken.jobb@gmail.com


 

Renata på STS-Butiken i Halmstad

Renata Wennerholm

Administration
stsbutiken.renata@gmail.com
Tel: 035-108573

Renata finner ni oftast på kontoret. Det är hon som håller i den administrativa delen av verksamheten. Renata har även det viktiga ansvaret för HR-frågor, dvs. att se till att personalen trivs på arbetet.